4.3 C
Craiova
duminică, 5 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateO femeie din Franța, decapitată în propria casă

O femeie din Franța, decapitată în propria casă

O femeie, de 77 de ani, a fost decapitată în propria casă din Franța. Capul acesteia ar fi fost pe o masă lângă trupul ei, informează Francetvinfo.

Poliția a declarat că a venit la casa femeii în jurul orei 10.30 dimineața, după ce unul dintre fii ei a sunat la poliție pentru că nu reușea să dea de ea. În mod normal, cei doi vorbeau în fiecare zi la telefon. Femeia, o profesoară pensionară, locuia singură de doi ani, de când îi murise soţul. Fiul avea acces la o cameră de supraveghere din casă și a devenit îngrijorat după ce a văzut o umbră în apartament.

La sosirea lor, polițiștii au observat că poarta exterioară era închisă, dar ușa din față a casei nu era încuiată. O sursă a poliției a declarat pentru AFP că lângă trupul femeiii, pe o masă se afla capul acesteia.

O vecină a povestit ziariştilor că o văzuse pe femeie, în urmă cu două zile, în compania unui bărbat pe care nu-l mai văzuse niciodată în cartier. Cei doi ar fi mers să plimbe câinele femeii pe malul râului Hérault, aflat în vecinătate.

Poliția investighează crima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:23:44

(VIDEO) Ce măsuri s-au luat pentru a limita răspândirea...

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, şi șeful DSU, Raed Arafat,...

ȘTIRI GdS