20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie din Franța, decapitată în propria casă

O femeie din Franța, decapitată în propria casă

O femeie, de 77 de ani, a fost decapitată în propria casă din Franța. Capul acesteia ar fi fost pe o masă lângă trupul ei, informează Francetvinfo.

Poliția a declarat că a venit la casa femeii în jurul orei 10.30 dimineața, după ce unul dintre fii ei a sunat la poliție pentru că nu reușea să dea de ea. În mod normal, cei doi vorbeau în fiecare zi la telefon. Femeia, o profesoară pensionară, locuia singură de doi ani, de când îi murise soţul. Fiul avea acces la o cameră de supraveghere din casă și a devenit îngrijorat după ce a văzut o umbră în apartament.

La sosirea lor, polițiștii au observat că poarta exterioară era închisă, dar ușa din față a casei nu era încuiată. O sursă a poliției a declarat pentru AFP că lângă trupul femeiii, pe o masă se afla capul acesteia.

O vecină a povestit ziariştilor că o văzuse pe femeie, în urmă cu două zile, în compania unui bărbat pe care nu-l mai văzuse niciodată în cartier. Cei doi ar fi mers să plimbe câinele femeii pe malul râului Hérault, aflat în vecinătate.

Poliția investighează crima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS