22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValentin Mihăilă, dorit de Eintracht şi Hertha. Parma cere un „sac“ de bani!

Valentin Mihăilă, dorit de Eintracht şi Hertha. Parma cere un „sac“ de bani!

Atacantul Valentin Mihăilă a intrat în atenţia a două grupări importante din Bundesliga, Eintracht Franfurt şi Hertha Berlin. Interesul grupărilor germane a apărut evoluţia în tricoul naţionalei României contra Germaniei, în care a fost titular. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova este jucător de bază pentru AC Parma, un motiv pentru care gruparea italiană nu vrea să renunţe uşor la serviciile românului. Astfel, suma cerută de Parma pe „Ţintă“ este de 20 de milioane de euro, conform presei din „Cizmă“.

„Valentin Mihăilă traversează o formă foarte bună. Diamantul românesc, născut în 2000, a înscris două goluri și a reușit un assist în aceste prime șase meciuri jucate pentru Parma, iar împotriva Germaniei a avut o evoluție solidă. Inevitabil, atrage interesul mai multor cluburi, care își doresc să îl transfere din ianuarie. Valentin Mihăilă este în atenția mai multor echipe. Hertha Berlin și Eintracht Frankfurt și-l doresc în pauza de iarnă, însă nu doar ele au pus ochii pe tânărul atacant. Parma nu e dispusă, însă, să facă niciun rabat. Solicită 20 de milioane în schimbul său, sumă care i-ar putea face pe cei interesați să se liniștească pentru moment“, a notat seriebnews.com.

Valentin Mihăilă (21 de ani, 1.80 metri) este evaluat de Transfermarkt la 8.5 milioane de euro. El este legat contractual de AC Parma până în 30 iunie 2025.

Citeşte şi: Preliminarii CM 2022 / Victorie muncită cu Armenia! România a urcat pe locul 2 (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS