16.2 C
Craiova
vineri, 27 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateMult așteptata loterie a vaccinării naște controverse

Mult așteptata loterie a vaccinării naște controverse

Deși inițial oficialii anunțaseră că persoanele vaccinate vor participa la toate extragerile, după a doua săptămână, mulți au constatat că numerele lor de participare nu au mai fost incluse în loterie, potrivit protv.

Declarațiile oficialilor nu s-au potrivit cu regulamentul campaniei. Concret, o persoană vaccinată care se înscrie la loterie va avea, conform regulilor, patru șanse de a câștigă un premiu. Asta nu înseamnă că va fi la extragere în fiecare săptămână. Cele patru șanse de câștig înseamnă, de fapt, participarea la doar 3 extrageri: prima, cea din săptămâna în care s-a făcut înscrierea la loterie, când poate fi câștigat un premiu de 100.000 de lei sau de 10.000 de lei. Deci, o șansă de câștig.

A doua extragere la care va participa o persoană vaccinată și înscrisă la loterie este cea de la finalul lunii în care s-a înscris, extragere la care poate câștigă un premiu de 300 de mii de lei, deci a două șansă.

Și, în fine, participarea va fi la extragerea finală, de la sfârșitul anului, când fiecare înscris va avea două șanse de câștig: un premiu de 500 de mii de lei sau chiar premiul cel mare, de un milion de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Craiova: găinile, caprele, oile, caii să dispară din...

S-a decis. Craiovenii nu mai au voie să crească...

ȘTIRI GdS