3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLondra anulează şi anul acesta focul de artificii de Anul Nou

Londra anulează şi anul acesta focul de artificii de Anul Nou

Focurile de artificii de la trecerea dintre ani, la Londra, organizate în mod tradiţional pe malul Tamisei, au fost anulate pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei Covid-19, a anunţat marţi primăria capitalei britanice, informează News.ro.

”Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia covid-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a anunţat un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan.

Primăria Londrei studiază un număr de ”opţiuni interesante” în locul focurilor de artificii, a anunţat el şi a promis că ”Londra va intra în Noul An într-un mod spectaculos”.

Înantea pandemiei Covid-19, Londra organiza în fiecare an un foc de artificii impresionant, care atrăgea o mulţime imensă în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

Acest eveniment a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei Covid-19 şi a fost înlocuit cu focuri de artificii improvizate şi jocuri de lumină.

Potrivit tabloidului The Sun, Londra urmează să sărbătorească Anul Nou printr-un spectacol, de la miezul nopţii (ora locală) la ora 1.00, în Trafalgar Square, în centrul oraşului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS