9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Cîţu, către prefecţi şi DSP-uri: Orice resurse aveţi nevoie, cereţi

(VIDEO) Cîţu, către prefecţi şi DSP-uri: Orice resurse aveţi nevoie, cereţi

-

Premierul interimar Florin Cîţu a declarat că autorităţile centrale se vor mobiliza să asigure toate resursele de care este nevoie în gestionarea pandemiei de COVID-19, transmiţând prefecţilor, reprezentanţilor DSP-urilor şi responsabililor în domeniu să ceară orice au nevoie în această perioadă.

„Vreau să vă asigur că orice resurse aveţi nevoie în această perioadă, cereţi, doar spuneţi ce este nevoie! Ne vom mobiliza şi vom căuta ca să putem să facem faţă tuturor acestor probleme, dar trebuie să ne spuneţi exact ce aveţi nevoie. (…) Din nou, apreciem ceea ce faceţi în această perioadă şi este nevoie de toţi şi de efortul tuturor ca să putem să trecem peste acest val patru”, a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, la o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Referitor la Mecanismul European de Protecţie Civilă, el a menţionat faptul că joi că a fost transmis că România va dispune de 200 de concentratoare de oxigen, care vor fi trimise din „stocurile rescEU ale Olandei şi 50 de echipamente din Polonia”.

„Ceea ce trebuie să aflăm este exact când vin aceste echipamente şi aici cred că Ministerul Sănătăţii sau domnul Arafat ar trebui să ne spună astăzi”, a mai declarat Cîţu.

La reuniune au participat şi miniştrii interimari ai Sănătăţii şi Afacerilor Interne, Cseke Attila şi Lucian Bode.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: A zburat cu 218 km/h, în apropiere de...

Un craiovean a fost prins de poliție în timp...

ȘTIRI GdS