11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn american şi-a ucis fratele pentru că ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID”

Un american şi-a ucis fratele pentru că ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID”

Un bărbat din Maryland este acuzat de crimă după ce și-ar fi ucis fratele și alte două persoane. El spunea că fratele lui, farmacist, ”făceau rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”, informează Observatornews.

Jeffrey Burnham, în vârstă de 46 de ani, și-a ucis fratele, pe soția acestuia și o altă femeie, care se afla la mai mult de 150 km depărtare, potrivit raportului poliției.

Brian Robinette, 58 de ani, și Kelly Sue Robinette, 57 de ani, au fost împușcați în casa lor din Ellicott, în apropiere de Baltimore. Rebecca Reynolds, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Cumberland, cu o seară înainte, iar mașina ei a fost furată.

Mama lui Burnham a spus poliției că acesta vrea să îl confrunte pe fratele lui farmacist în legătură cu faptul că guvernul otrăvește oamenii cu vaccinul anti-COVID-19, și că i-ar fi spus ”Brian știe ceva”.

Femeia a chemat polițiştii, spunându-le că fiul ei afirmă că e ”urmărit de FBI”, lucru care a făcut-o să se îndoiască de stabilitatea lu imintală, potrivit NBC News.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS