12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza unui serial de pe Netflix

O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza unui serial de pe Netflix

Netflix a anunțat că va modifica un număr de telefon care apare în serialul său care se bucură de un mare succes „Squid Game”, după ce o femeie din Coreea de Sud s-a plâns că primește mii de apeluri și mesaje de la oameni care vor să se înscrie în concursul prezentat în serial, scrie Digi24

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a povestit presei locale că primește mii de mesaje și apeluri din cauza serialului difuzat de Netflix și că, din cauza asta, îi este greu să-și continue viața de zi cu zi.

„Acesta este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, așa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care a trebuit să le șterg de pe telefonul meu”, s-a plâns femeia pentru Money Today. „La început nu știam ce se întâmplă, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu apare în Squid Game”.

Femeia ar fi refuzat ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won, aproximativ 4.000 de dolari.

Netflix nu a comentat cererile de despăgubire, dar și-a îndemnat fanii să nu mai sune la acest număr.

„Împreună cu compania de producție, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, au declarat reprezentanți Netflix.

Serialul a avut premiera pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de țări, în doar 10 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS