22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLondra, inundată în urma ploilor torenţiale

Londra, inundată în urma ploilor torenţiale

-

Ploile torențiale au provocat haos pe străzile din Londra. Șoferii au încercat să navigheze pe dumurile inundate. Magazinele și birourile din Knightsbridge au fost și ele afectate, iar mulți oameni nu au putut ajunge la locurile de muncă, informează Antena3.

Un front de aer rece este cel care a cauzat inundațiile. Acesta se întreaptă către estul Europei.

Atât metroul, cât și transportul public de suprafață au fost afectate de viituri. Totodată, ploile torențiale au provocat și restricții de trafic în alte zone din Marea Britanie. O porțiune din M23, în Sussex, între joncțiunile 10a și 11, a fost închisă.

Britanicii s-au confruntat cu perturbări ale circulației. Inundațiile de pe Gloucester Road și Aldgate au dus la închiderea unor părți ale liniilor District, Circle și Metropolitan.

Și London Overground a suspendat parțial serviciile din cauza inundațiilor la Imperial Wharf.

Serviciul Național de Meteorologie, Met Office, a transmis că nivelul de precipitații din zilele ploioase a crescut cu aproximativ 17%. Totodată, meteorologii au mai transmis și că „o trecere la furtuni individuale mai intense și la mai puține furtuni slabe este probabilă, pe măsură ce temperaturile cresc”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS