1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021

Horoscop

Berbec
Este timpul să te uiți pe agendă, să fii mai atent la sarcinile pe care le ai, să le prioritizezi cu atenție și, mai ales, să pui accentul pe interacțiunile cu ceilalți. Astăzi este despre organizare, aranjamente, revizuiri, stabilirea unor alianţe, conexiuni, parteneriate.

Taur
Dai dovadă de concentrare și seriozitate, poți lua unele decizii pe termen lung sau care țin de sfera finanțelor. Sunt avantajate și ideile, sarcinile sau proiectele mai vechi sau la care în trecut ai avut rezultațe sau experiențe bune. Folosește-te de aceste cunoștințe.

Gemeni
Dai dovadă de eficiență în sfera muncii, dar grijă mare la atitudinea pe care o ai. Ai tendința să-ți setezi așteptări sau obiective mult prea mari sau să-ți stabilești unele termene-limită mult prea greu de bifat. Fii mai maleabil cu tine, cu ceilalți, chiar mai realist.

Rac
Care sunt proiectele care te entuziasmează și pe care ai dori să le dezvolți? Este un cadru astral excelent pentru a le pune pe masă, pentru a le exprima, pentru a le aduce în centrul atenției persoanelor cu mai multă experiență sau cu resursele de care ai nevoie.

Leu
Este bine aspectată comunicarea în scris sau prin intermediul tehnologiei. Este favorizat lucrul cu hârtiile. Toate ideile pe care le ai ar fi bine să le așterni pe hârtie. Cadru astral bun pentru toți cei care activează în domeniul artelor sau care au joburi creative.

Fecioară
Ești isteț, pragmatic și știi să negociezi, iar partea minunată este că nu vei căuta să negociezi doar pentru binele propriu, ci și pentru interesele altora. Ai și un simț justițiar pronunțat, de aceea te vei ține de reguli, de norme, vei cere celorlalți să fie corecți.

Balanţă
Simți nevoia să ieși din zona ta de confort și să îmbunătățești lucrurile, să rectifici unele aspecte, să repari unele greșeli, indiferent că e vorba de sectorul profesional, de dezvoltarea ta personală, despre sarcinile de familie sau despre cele gospodărești.

Scorpion
Zi plină, iar punctul tău forte va ține de sectorul comunicării. Cu o vorbă bună sau spusă la locul și timpul potrivit vei ști să aplanezi un conflict sau să direcționezi lucrurile acolo unde îți dorești tu. Ești dibace când te exprimi, ai fler, îți asculți intuiția.

Săgetător
Cauți ca lucrurile să fie corecte, organizate și respectate. Nu-ți plac noutățile, surprizele, răsturnările de situație și eviți deciziile pe termen lung. Este esențial să urmezi agenda, să te ții de cuvânt, să respecți promisiunea făcută, să fii punctual azi.

Capricorn
Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, vizitele, lucrul în echipă. Este favorizat sectorul bunurilor materiale, elementele și activitățile ce țin de finanțe, de extindere, de dezvoltare, de vânzare și imobiliare. Poți semna acte, contracte, parteneriate.

Vărsător
Ai multe idei, dar simți că îți lipsește curajul, de aceea sfatul astrelor pentru astăzi este să cauți pe cineva de încredere care să te ajute să te mobilizezi, să-ți ofere acel suport, acea încredere în forțele proprii de care ai nevoie. Cine te poate ajuta?

Peşti
Ești plin de energie și cauţi activități care să te mulțumească în acest sens, să te ajute să-ți folosești tot acest avânt. Este un cadru astral bun și pentru întâlniri, drumuri, deplasări, pentru comunicarea cu autoritățile, dar și pentru activitățile în aer liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Condamnaţi definitiv pentru profanare de cadavre

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins apelurile formulate de doi tineri de 19 ani, condamnaţi la câte 11 luni de închisoare cu executare pentru profanare de cadavre şi furt. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi că, în noiembrie 2020, a intrat în mormântul unei femei decedate în septembrie 2015, într-un accident rutier. Au sustras o sumă de bani, un inel şi mâna dreaptă a cadavrului.

ȘTIRI GdS