11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateUn mort şi 12 răniţi după un atac armat într-un supermarket din SUA

Un mort şi 12 răniţi după un atac armat într-un supermarket din SUA

-

Atac armat într-un supermarket din Collierville, Tennessee, unde un bărbat a deschis focul, apoi s-a sinucis. Potrivit primului bilanț al polițiștilor, o persoană a murit și alte 12 sunt rănite, informează Digi24

Autorităţile au fost alertate în legătură cu focuri de armă într-un supermarket Kroger din Collierville, un oraş de la periferia oraşului Memphis, la ora locală 13.30 (18.30 GMT).

„Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite”, a spus Dale Lane, şeful poliţiei din Collierville. Dintre acestea, 12 au fost transportate la spital şi una a decedat, a spus el.

Atacatorul s-a sinucis.

Şeful poliţiei din Collierville a descris scena ca fiind „îngrozitoare”.

„Nu am văzut aşa ceva niciodată în cei 34 de ani de activitate”, a declarat acesta.

„Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare şi în birouri închise, făcând ceea ce erau instruiţi să facă: să fugă, să se ascundă, să lupte”, a precizat Dale Lane.

Poliţia din Memphis a anunţat că s-a deplasat la locul incidentului pentru a da o mână de ajutor, scrie AFP, citată de Agerpres. Atacurile armate de acest tip, în special în şcoli, supermarketuri sau lăcaşuri de cult, sunt un flagel recurent al societăţii americane pe care guvernele succesive au fost neputincioase să le stăvilească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lot de sos de maioneză, retras din magazine din...

Un lot de sos de maioneză este retras din...

ȘTIRI GdS