6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu la o hală din Parcul Tetarom

Incendiu la o hală din Parcul Tetarom

-

Un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit marţi dimineaţa în Parcul industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

„Incendiu la o hală din Parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca, Tăietura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări şi un echipaj SMURD. Nu sunt anunţate victime până în acest moment. Hala are o suprafaţă de aproximativ 600 mp, iar înăuntru funcţionează mai mulţi operatori economici cu funcţiuni multiple”, informează ISU Cluj.

Locuitorii din zonă au primit mesaje de avertizare prin RO-ALERT privind incendiul şi degajările mari de fum, fiind sfătuiţi să rămână în case şi să închidă geamurile.

„Nu sunt informaţii până acum referitoare la existenţa unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj RO-ALERT privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca şi localitatea Baciu”, mai informează ISU Cluj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS