10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrevă a mecanicilor de locomotivă în Olanda

Grevă a mecanicilor de locomotivă în Olanda

În Regatul Ţărilor de Jos, în data de 22 septembrie, mecanicii de locomotivă din cadrul companiei olandeze de transport feroviar – NS International – se vor afla în grevă.

Greva va dura 24 de ore, în acest interval circulaţia trenurilor fiind puternic perturbată. Totodată, pe durata grevei, nu vor circula trenuri pe ruta Amsterdam-Bruxelles.

În acest context, autorităţile olandeze recomandă verificarea condiţiilor şi a orarului de călătorie ale trenurilor disponibile, aici: https://www.nsinternational.com/en.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Ţărilor de Jos la: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, pentru situaţii speciale, precum ar fi accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol, sau cu un caracter de urgenţă, cetăţenii români au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României la Haga: +31651596107.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro/, www.knmi.nl, https://meteoalarm.org/en/, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS