10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală, condamnat la doi ani de închisoare

Fostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală, condamnat la doi ani de închisoare

Comisarul de poliţie Mihail Dinică a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi bătut suspecţi cercetaţi pentru pedofilie. Există informații conform cărora omul legii folosea inclusiv bâta de baseball în timpul anchetelor, informează Antena3.

Fostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală a primit 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

În anul 2017, comisarul a deschis un dosar penal unor indivizi suspectați că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulți copii instituţionalizaţi.

După mărturia unui presupus pedofil, comisarul i-a dat o palmă. Sunt informații conform cărora omul legii folosea inclusiv bâta de baseball în timpul anchetelor.

Toate violențele ar fi avut loc atunci când comisarul era șeful secției de poliție.

Mihail Dinică a fost găsit vinovat pentru purtare abuzivă în toate cele șase cazuri pentru care a fost trimis în fața instanței. „Dincolo de orice dubiu”, au consemnat judecătorii în motivarea sentinței. Decizia nu este definitivă.

În prezent, comisarul de poliție activează cu atribuții reduse la Poliția Sectorului 1 din Capitală. El neagă toate faptele și speră să i se facă dreptate în apel. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS