11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateCel mai bine plătit job al săptămânii, în România: Inginer IT – 6.000 de euro pe lună

Cel mai bine plătit job al săptămânii, în România: Inginer IT – 6.000 de euro pe lună

Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie vine din domeniul IT, potrivit datelor platformei de recrutare bestjobs citate de news.ro. Astfel, o companie din SUA, care desfăşoară activităţi în România, caută un inginer IT. Mai exact, un senior react JS developer, cu o experienţă de cel puţin 5 ani în react java script. Cel care va obține postul va încasa un salariu cuprins între 5.000 şi 6.000 de euro pe lună.

Medicina și vânzările, în topul ofertelor

În topul ofertelor salariale ale săptămânii se află domenii precum medicina şi vânzările. O companie din Norvegia recrutează din România un asistent medical generalist. Aceasta îi oferă un salariu cuprins între 3.000 şi 5.500 de euro pe lună.

De asemenea, o clinică din Ploieşti caută un medic stomatolog. Salariul este cuprins între 2.500 şi 5.000 de euro pe lună.

Nu în ultimul rând, un cunoscut dezvoltator de proiecte imobiliare din Bucureşti recrutează un manager de vânzări şi marketing. Dezvoltatorul oferă un salariu cuprins între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună.

Se caută pilot pentru drone industriale

Cel mai interesant job al săptămânii vine însă din domeniul agricol. O companie din Salonta, judeţul Bihor, caută pilot pentru drone industriale. Cele mai multe angajări săptămâna aceasta s-au făcut în domeniile vânzări şi relaţii cu clienţii, subliniază platforma de recrutare. De asemenea, cele mai bune oraşe pentru angajări au fost Bucureşti şi Timişoara.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o reţea de clinici medicale care recrutează, în cinci oraşe din ţară, atât personal medical, cât şi administrativ, având deschise job-uri precum asistenţi medicali, agenţi relaţii cu clienţii şi personal recepţie. Oferta salarială este cuprinsă între 500 şi 1.000 de euro pe lună, în funcţie de rol.

Potrivit bestjobs, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost call center, marketingul şi IT / Telecom.

Ce joburi s-au căutat cel mai mult în această săptămână

În ceea ce priveşte job-ul cu cel mai multe aplicări săptămâna aceasta, acesta a fost unul de customer service într-o companie de outsourcing pentru un client de fashion ce activează şi în România în ecomerce. Pentru această slujbă s-au înregistrat 351 de aplicări în mai puţin de o săptămână de la activare. Este vorba despre un job entry-level, la care nu se cere foarte multă experienţă, însă se oferă training de iniţiere plătit şi alte programe de dezvoltare profesională în cadrul companiei.

În ceea ce priveşte oferta şi cererea de job-uri în ţară, şi săptămâna aceasta oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi s-au aflat în top, în vreme ce Vâlcea, Tulcea, Drobeta-Turnu-Severin, Focşani, Râmnicu Vâlcea, Covasna, Hunedioara, Slobozia, Călăraşi şi Vaslui s-au aflat la coada clasamentului.

În topul job-urilor s-au aflat domeniile vânzări, IT / telecom, financiar / contabilitate, inginerie şi call center, în vreme ce la coadă regăsim domenii precum servicii frumuseţe, securitate / militar, babysitter, agricultură / zootehnie, turism / horeca.

Platforma bestjobs a transmis date privind şi oferta salarială medie din cinci judeţe din ţară. Astfel, în Sibiu aceasta este cuprinsă între 751 şi 931 de euro pe lună, în Gorj – între 667 şi 883 de euro pe lună, în Mureş – între 675 şi 897 de euro pe lună, în Galaţi – între 658 şi 817 euro pe lună, iar în Bacău – între 644 şi 768 de euro pe lună.

Citește și: 3.817 de cazuri noi de COVID în doar 24 de ore, în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mehedinți: Doi răniți, după ce un șofer a intrat...

Două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineață, după ce...

ȘTIRI GdS