5.3 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateUn migrant ilegal, depistat în timp ce mergea pe banda de urgenţă a autostrăzii A1

Un migrant ilegal, depistat în timp ce mergea pe banda de urgenţă a autostrăzii A1

Un migrant a fost depistat de poliţiştii argeşeni în timp ce mergea pe jos pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Digi24.

„În noaptea de 16 spre 17 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostrăzi – Autostrada A1 au depistat, în zona kilometrului 86, o persoană de cetăţenie străină, care se deplasa pe jos, pe banda de urgenţe. Din verificări s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean străin, posibil de cetăţenie tunisiană, în vârstă de 27 de ani”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Argeş au făcut verificări cu privire la modul de intrare în ţară şi şederea cetăţeanului străin pe teritoriul României, în urma cărora a fost întocmit dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

„De asemenea, a fost dispusă cazarea persoanei străine pentru o perioadă de 14 zile la un centru de carantină, urmând ca, în funcţie de rezultatul verificărilor şi de opţiunea exprimată de persoana în cauză, referitor la solicitarea azilului, să fie luate măsurile legale care se impun”, se mai menţionează în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În stare gravă după ce a născut la 17...

O adolescentă de 17 ani, din Gugeşti, județul Vrancea,...

ȘTIRI GdS