21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer român de TIR, jefuit de marfă de 40.000 de euro în Italia

Șofer român de TIR, jefuit de marfă de 40.000 de euro în Italia

Un șofer român de TIR a fost jefuit pe o autostradă din Italia în timp ce se odihnea şi a rămas fără marfa în valoare de 40.000 de euro, informează Ştiridiaspora.ro. 

Totul s-a petrecut pe autostrada A14 (zona de servicii Alento Ovest, la ora 02.30 dimineața) şi victimă a fost un șofer român de TIR care, după ce a încărcat marfa (anvelope) din Germania, s-a oprit pentru a-și face odihna obligatorie. 

Dintr-o primă reconstrucție a faptelor, se pare că hoții, doi indivizi (cu antecedente penale de același fel), după ce a forțat sigiliile, au sustras conținutul și au încărcat marfa într-un alt camion, cu care au fugit. 

Hoții au fost prinși la scurt timp

Infractorii au reușit să fugă până la km 428 de pe A14, acolo unde au fost interceptați de un echipaj de poliție, care cu ajutorul unei alte unități operaționale a poliției rutiere Pescara Nord au reușit să-i identifice în trafic.

Rezultatul a fost o urmărire ca în filme, care s-a încheiat după mai mulți kilometri. Astfel, atât bunurile furate, cât și camionul folosit pentru furt au fost confiscate. 

Cei doi hoți, cu domiciliul în provincia Andria, își așteaptă acum procesul. Ei va trebui să răspundă pentru faptele lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS