16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Craiova: Reținut, după ce a condus fără permis

(VIDEO) Craiova: Reținut, după ce a condus fără permis

-

Reţinut de poliţiştii craioveni la scurt timp după ce a fost depistat conducând un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Seara trecută, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Banu Stepan, din Craiova, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conduc[torul autoturismului nu s-a conformat semnalului efectuat de polițiști, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice si luminoase în funcțiune, care a continuat pe mai multe străzi din Craiova.

Pe strada Aleea 2 Rîului, din localitate, poliţiştii secţiei, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, au reuşit oprirea autoturismului, fiind identificat, astfel, conducătorul auto în persoana unui bărbat de 36 de ani, din Craiova.

Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fără permis din aprilie

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit ca bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, după ce ar fi condus în luna aprilie, un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS