8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă eleve de clasa a IX-a s-au bătut într-un mall din Bucureşti

Două eleve de clasa a IX-a s-au bătut într-un mall din Bucureşti

Imagini deopotrivă triste și revoltătoare au fost filmate în centrul comercial Promenada Mall din București. Două adolescente de clasa a noua au organizat o bătaie chiar sub ochii prietenilor și colegilor, fiind încurajate pe tot parcursul altercației, informează Observatornews.

Ca într-un ring de box, așa a fost bătaia dintre cele două fete. Înconjurate de susținători, care au făcut cerc în jurul lor, adolescentele s-au măsurat în priviri și au început să-și împartă pumni și picioare.

În mod bizar, din zecile de tineri ce au asistat la scenă, nimănui nu i-a trecut prin cap să oprească lupta. Entuziasmul a fost general. Nicio urmă de îngrijorare că s-ar putea întâmpla ceva grav sau că fetele ar putea rămâne cu sechele, fie ele doar psihice, pe viitor.

A durat aproape un minut până când un tânăr le-a despărțit pe cele două adolescente.

Este încă un episod din boala nevăzută ce bântuie tânăra generație și transformă școlile în locuri de teroare şi bullying.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, privind un conflict fizic în care sunt angrenate două tinere, facem următoarele precizări: Secția 1 Poliție s-a sesizat din oficiu, în cauză fiind demarate verificări în vederea identificării persoanelor implicate, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS