11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia din Alba care şi-a omorât fostul concubin, arestată

Femeia din Alba care şi-a omorât fostul concubin, arestată

O femeie, de 33 de ani, din Blaj, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-a aplicat fostului său concubin, de 24 de ani, mai multe lovituri cauzatoare de moarte, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, informează Agerpres.

„În fapt, s-a reţinut că, în data de 14.09.2021, în jurul orei 6.30, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatei din municipiul Blaj, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpata i-a aplicat victimei, fostul său concubin, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu un par din lemn şi alte obiecte contondente, în zona capului şi a corpului, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanţa spre Spitalul Municipal Blaj”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Femeia a fost reţinută, iar miercuri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a acesteia pe o perioadă de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

Cei doi concubini aveau doi copii. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS