13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoartea suspectă a unei fetițe de 2 ani, cercetată de poliţişti

Moartea suspectă a unei fetițe de 2 ani, cercetată de poliţişti

O fetiță de aproximativ doi ani a ajuns în comă, miercurea trecută, la un spital din Iași. Mama le-a spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă. Micuța a murit duminică seară. Întrucât pe corpul micuței erau semne de violență, poliția a fost alertată de către reprezentații spitalului, informează Ziaruldeiaşi.ro.

Femeia le-a spus medicilor că a lăsat fetița nesupravegheată, aproximativ 3 minute, în cada cu apă. Când a revenit, a găsit copilul inconștient.

Întrucât duminică fetița a murit, a fost dispusă efectuarea necropsiei. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași fac verificări.

”Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cadă cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Nici medicii, nici rudele tatălui nu cred în povestea spusă de mama fetiței. Tatăl copilei o bănuiește pe mamă că ar fi agresat-o pe fetiță, având în vedere semnele de pe corpul micuței.

”Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio şansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt?”, a declarat mătușa fetiței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS