9.5 C
Craiova
vineri, 28 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateMesajul unui medic infecționist din Cluj: „După Untold, vă așteptăm!“

Mesajul unui medic infecționist din Cluj: „După Untold, vă așteptăm!“

Medicul Teodora Iacob a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu personal medical complet echipat și mesajul ”După Untold, vă așteptăm”, postare care s-a viralizat pe Facebook în contextul în care mai multe persoane au reclamat că la celebrul festival nu s-a purtat mască și nu s-au respectat regulile de distanțare socială. Mesajul doctoriței apare pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj.

Teodora Iacob s-a infectat lucrând în spitalul clujean și a ținut chiar un fel de jurnal, pe lunile care au trecut de la startul epidemiei de coronavirus, scrie foaiatransilvana.ro.

Condiţiile prevăzute pentru participarea la concerte și festivaluri

În 9 septembrie, Guvernul a prelungit cu încă 30 de zile starea de alertă, în contextul pandemiei de COVID-19.

Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale să fie permisă cu participarea unui număr mai mare de 2.500 de spectatori și cu purtarea măștii de protecție, doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Noile pașapoarte belgiene, ilustrate cu eroi şi eroine de...

Noul model de paşaport belgian, prezentat săptămâna aceasta de...

ȘTIRI GdS