21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBobby Păunescu, despre rapoartele privind drepturile și libertățile din pandemie și implicarea unor oameni din Securitate, servicii

Bobby Păunescu, despre rapoartele privind drepturile și libertățile din pandemie și implicarea unor oameni din Securitate, servicii

Drepturile și libertățile oamenilor în pandemie constituie obiectul unor rapoarte internaționale ce vor fi publicate în următoarea perioadă, iar acțiunile unor foști oameni din servicii pun în pericol stabilitatea sistemului de stat, consideră Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, potrivit realitatea.

„Aceste drepturi și libertăți si libertăți din perioada pandemiei, se arată, în anumite rapoarte internaționale care urmeaza să apară, că sunt în mare măsură exact ca la revoluție”, a afirmat Bobby Păunescu, legat de influențele pe care le au foști oameni din structurile de informații în posibilele manifestații organizate contra folosirii pașapoartelor verzi, de exemplu. 

Acesta a apreciat că este vorba de „unități clandestine de informații cu oameni care au lucrat în structuri, au început să le creasca nivelul de influență și să se folosească, așa cum zic autoritățile, pe bună dreptate, (…) și să impună competitorilor, și pe baza slăbirii a sistemului de stat, lumea nemulțumită… lovitură de stat. O să apară în raport, cu nume, prenume. Sunt și niște anchete.

”Întrebarea este cum facem să oprim să nu se ducă în crimă organizată? ”

Sunt semnale de alarmă, anchete internaționale, se referă în principal la trafic de persoane. Sunt amenințări… Trag un semnal de alarmă, că am văzut, am citit, poate sunt false, nu cred. De exemplu, în Italia așa a început povestea cu crimele… Cumva COVID-ul ne pregătește de o situație cruntă… (…) Și președintele, dacă președintele a spus ce a spus în Elveția, înseamnă că ia legătura cu cine trebuie. Noi mergem cu cei mai puternici, cine vrea să fie lângă noi. (…)

Vreau să vorbesc în apărarea celor de la stat, în marea lor majoritate sunt oameni onești, dar li s-a limitat nivelul de acces… (…) Aceste unități care au existat tot timpul, cu oameni din fosta Securitate, cei care au fost în anii 90, 2000, dați afară și care cunosc sistemul. (…) Și acesti oameni fac treaba asta. Așa apare în raport, anchetele Interpol”, a mai declarat Bobby Păunescu, duminică seară, într-o emisiune, la B1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS