13.1 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitatePhil Collins nu mai poate cânta la tobe

Phil Collins nu mai poate cânta la tobe

Phil Collins spune că nu mai poate cânta la tobe din cauza problemelor de sănătate. El a declarat că fiul lui, Nic Collins, va fi de acum alături de membrii trupei Genesis, care s-au reunit pentru a pleca în turneu.

Artistul, în vârstă de 70 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. „Mi-ar plăcea (să particip – n.r.), dar știi… abia mai pot ține un băț cu mâna asta. Sunt anumite afecțiuni fizice care mă împiedică. Este frustrant, pentru că mi-ar fi plăcut să fiu acolo sus cu fiul meu”, a spus el la BBC Breakfast, citat de CNN.

Chiar dacă nu mai poate bate la tobe, Phil Collins va fi alături de Genesis pentru a cânta.

Collins a afirmat că nu știe dacă va mai putea pleca în turnee viitoare împreună cu trupa, după ce acest turneu, întârziat de altfel de pandemie, se va încheia.

„Suntem cu toții bărbați cu o anumită vârstă și cred că într-o oarecare măsură ne apropiem de final. Cred că da, în general, pentru mine (e finalul turneelor – n.r), nu știu dacă mai vreau să fiu pe drumuri”, a mai spus el.

Phill Collins a avut mai multe fracturi de-a lungul anilor și în 2015 a suferit o intervenție chirurgicală la spate, care l-a lăsat cu leziuni ale nervilor. În 2017 a căzut, așa că a avut nevoie de un baston pentru a putea merge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O judecătoare de la Tribunalul Gorj a murit de...

O judecătoare în vârstă de 54 de ani de la Secția Penală a Tribunalului Gorj a murit de Covid, după ce a ajuns în stare gravă la spital, scrie Hotnews.

ȘTIRI GdS