21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNelu Tătaru și Horaţiu Moldovan, numiți consilieri onorifici ai premierului

Nelu Tătaru și Horaţiu Moldovan, numiți consilieri onorifici ai premierului

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru şi fostul secretar de stat din Ministrul Sănătăţii Horaţiu Moldovan au fost numiţi, joi seară, consilieri onorifici ai premierului, deciziile fiind publicate în Monitorul Oficial.

Acelaşi statut a fost acordat de Florin Cîţu şi lui Septimiu-Rareş Szabo, economist cu experienţă solidă la Comisia Europeană, care a lucrat cu Cristian Ghinea la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

În Monitorul Oficial au fost publicate, joi seară, decizii ale premierului pentru numirea unor consilieri onorifici, conform News.ro.

Astfel, au fost numiţi consilieri onorifici ai prim-ministrului Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii în Cabinetul Orban, dar şi Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în mandatul lui Nelu Tătaru.

Premierul a decis şi numirea lui Septimiu-Rareş Szabo în calitate de consilier onorific.

Acesta este un economist cu experienţă solidă la Comisia Europeană, care a lucrat cu Cristian Ghinea la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

În 22 februarie, Cristian Ghinea anunţa cooptarea în echipă a lui Szabo.

Premierul Florin Cîţu a criticat, miercuri, decizia Ioanei Mihăilă de a demisiona din funcţia de ministru al Sănătăţii în condiţii de pandemie şi a anunţat că fostul deţinător al portofoliului, liberalul Nelu Tătaru, va fi consilier onorific pe probleme de sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS