3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateFocare de Covid-19, descoperite în tabere din Prahova

Focare de Covid-19, descoperite în tabere din Prahova

Prefectura județului Prahova a anunțat că DSP a descoperit două focare de Covid-19 cu 14 copii infectați. 7 copii infectați cu coronavirus au fost găsiți într-o tabără de baschet din Azuga, iar alți 7 într-un cantonament de handbal din Câmpina. Toți cei 14 sunt izolați la domiciliu și se află sub supravegherea medicilor de familie, potrivit Digi24.

“Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, la nivelul județului Prahova au fost identificate 2 focare de COVID-19, după cum urmează:

1. O tabără de baschet organizată în Azuga, unde au fost identificați 7 copii pozitivi COVID-19. Aceștia se află în izolare la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie.

2. Un cantonament de handbal în Câmpina, unde au fost identificați 7 copii pozitivi COVID-19. Și aceștia se află în izolare la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie.

Pentru ambele focare, contacții stabiliți în urma anchetei epidemiologice au fost carantinați. Menționăm că niciunul dintre copiii care au participat la tabără, respectiv cantonament, nu are domiciliul în județul Prahova.

În acest moment s-au finalizat activitățile în cele două locații și au fost stabilite următoarele măsuri: dezinfecţia curentă şi terminală  pentru suprafeţe cu firmă specializată”, arată un comunicat al Instituției Prefectului județului Prahova, transmis vineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce taxe se vor plăti în Craiova, în 2022

Taxa pentru folosirea stadionului de atletism pentru evenimente atletice şi maratoane internaţionale a fost redusă la jumătate, pentru anul 2022.

ȘTIRI GdS