17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal între două familii în parc, din cauza copiilor

Scandal între două familii în parc, din cauza copiilor

Un scandal pornit de la doi copii și în care au intervenit mai mulți adulți a avut loc marți seară, într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. O femeie a fost rănită, iar asupra unuia dintre bărbații implicați a fost găsit un obiect contondent. Toate persoanele au fost duse la audieri, informează Digi24.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la un conflict izbucnit într-un parc din Sectorul 3.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că doi minori au avut un conflict, iar ulterior părinții, dar și alte două persoane au intervenit în dispută. Situația a escaladat, iar o femeie a fost lovită la un picior.

”În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, care au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Toate persoanele implicate au fost duse la poliție pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS