13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânără - răpită, sechestrată și violată de directorul unei companii cunoscut online

Tânără – răpită, sechestrată și violată de directorul unei companii cunoscut online

O tânără, în vârstă de 23 de ani, din Rusia, ar fi fost răpită, sechetrată şi violată în repetate rânduri, timp de zece zile de directorul unei companii, care a închis-o în garajul casei sale, după ce s-au întâlnit după mai multe zile de discuţii în mediul online, informează Observatornews.

Serghei Sveshnikov, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut pentru audieri după ce în garajul lui a fost găsită Elizaveta Babikova, tânăra de 23 de ani care susţine că a fost răpită şi violată de bărbat în repetate rânduri. Sveshnikov este căsătorit şi are doi copii, potrivit Daily Star.

Serghei a fost reţinut de poliţiştii ruşi, după ce au descoperit-o pe tânără încătuşată în garaj. Ea dispăruse în data de 24 august, exact în ziua în care acceptase să îl însoţească pe bărbat la restaurant din centrul oraşului Nijni Novgorod.

La rândul său şi directorul companiei fusese dat dispărut de către soţia lui, care este şocată de cele întâmplate.

Bărbatul a răpit-o şi a sechestrat-o aproape două săptămâni

O declaraţie şocantă oferită poliţiei de către victimă a fost dată presei din Rusia, dezvăluind modul în care a fost ameninţată cu un cuţit, legată şi abuzată de bărbatul cu care acceptase să iasă la întâlnire. 

„L-am cunoscut pe o aplicaţie de dating. Avea un profil cu nume fals, iar vârsta indicată era mai mică cu trei ani faţă de cea reală. Era prima noastră întâlnire. Am fost de acord să mergem la un restaurant pe care el îl cunoştea. A sosit într-o maşină neagră, în care am plecat. Pe drum, a oprit în dreptul unei benzinării şi mi-a cerut să mădezbrac şi să întreţin relaţii intime cu el. Văzând că ii refuz avansurile, a scos un cuţit şi m-a ameninţat. Mi-a cerut să îmi dau jos lenjeria intimă. Mi-a fost frică şi m-am supus, apoi a scos o perche de cătuşe cu puf alb şi mi-a strâns mâinile la spate. Mi-a înfăşurat un prosop alb în jurul gurii, mi-a luat telefonul mobil pe care l-a închis şi mi-a acoperit ochii cu un tricou negru ca să nu pot vedea în ce direcţie mergem”, a povestit tânăra.

Garajul în care aceasta a fost dusă avea în interior un pat, o minibucătărie, televizor, şi o baie, potrivit delaraţiilor femeii. 

„Când am ajuns, mi-a spus să mă întind pe pat şi a început să mă violeze. Mi-a spus că vom sta acolo toată noaptea. Era isteric”, a mărturisit Elizaveta.
Comitetul de anchetă rus a declarat astăzi, că proprietarul garajului a fost reținut și a fost supus unui interogatoriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS