32.8 C
Craiova
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat și-a agresat şi tâlhărit tatăl de 2.500 de lei

Un bărbat și-a agresat şi tâlhărit tatăl de 2.500 de lei

Un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Bistrița, a fost reținut de polițiști peste 24 de ore după ce și-a agresat tatăl, de 86 de ani, pentru a-i fura 2.500 de lei din buzunarul hainei, informează Digi24.

Tâlhăria a fost comisă marţi seară, în locuinţa bătrânului.

„Aseară, în jurul orei 19.00, un bărbat, de 86 de ani, din Bistriţa, a solicitat ajutorul poliţiştilor întrucât, în timp ce se afla în locuinţă, a fost agresat de fiul lui, în vârstă de 46 de ani, care i-a sustras o sumă de bani, după care a plecat.

În urma măsurilor întreprinse, în jurul orei 20.50, a fost depistat pe o stradă din Bistriţa de către un echipaj de la Ordine Publică şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. La controlul corporal, asupra lui a fost descoperită suma de 2.500 de lei, care a fost restituită păgubitului”, se arată în comunicat.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, iar primele investigaţii au arătat că între tată şi fiu a izbucnit un conflict, bărbatul de 46 de ani solicitându-i tatălui său o sumă de bani.

Acesta din urmă a refuzat, iar fiul l-ar fi îmbrâncit şi i-ar fi sustras din buzunarul hainei pe care o purta suma de 2.500 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 46 de ani, care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS