3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŢigări, insecticid şi votcă - descoperite la frontiera cu Ucraina, într-un microbuz

Ţigări, insecticid şi votcă – descoperite la frontiera cu Ucraina, într-un microbuz

Lucrătorii Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit într-un microbuz condus de o femeie cu dublă cetăţenie, româno-moldovenească, 11.650 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, 180 litri de insecticid, 150 litri de motorină şi 21 litri de votcă, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, citaţi de G4media.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, o femeie cu dublă cetăţenie româno-moldovenească, în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz (…) Astfel, a fost descoperită ascunsă în microbuz, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub bancheta din spate şi în peretele despărţitor dintre compartimentul şofer şi cel de marfă, cantitatea de 650 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană”, se afirmă în informarea menţionată.

Totodată, echipa de control a mai descoperit în mijlocul de transport 180 litri de insecticid care face parte din categoria pesticidelor, 150 litri de motorină şi 21 litri de votcă, bunuri supuse accizării şi pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de peste 33.000 lei, şi microbuzul, în valoare de 20.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: contrabandă, tentativă la contrabandă calificată şi trafic de produse sau substanţe toxice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS