22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞeful de la Permise Argeş a rămas pe post deşi a fost declarat inapt psihologic

Şeful de la Permise Argeş a rămas pe post deşi a fost declarat inapt psihologic

Șeful delegat de la Permise și Înmatriculari Argeș, Cornel Matei, a vrut să se mute pe aceeași funcţie în București, însă la evaluarea psihologică a avut o surpriză neplăcută după ce a fost declarat „inapt pentru post”. Totuşi, acesta rămâne în continuare la conducerea instituției, potrivit europafm.ro.

Mai mult, prefectul de Argeș nu vede nicio problemă în a-l menține în funcție și îi acuză pe ziariști că încalcă Legea protecției datelor, deși chiar candidatul, Cornel Matei, a declarat că a fost respins ca inapt psihologic. Acesta a confirmat pentru instituţiilestatului.ro că el este cel care a fost eliminat din concurs pe motive psihologice.

Rezultatul probei psihologice nu a fost în favoarea șefului de la Permise Argeș, acesta fiind declarat inapt la această probă, rezultat demonstrat de înscrisuri oficiale apărute în spațiul public.

Declarat la Bucureşti inapt, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post, pentru că prefectul de Argeş, Emilia Mateescu, susţine că nu a primit nicio înştiinţare oficială în acest sens.

Scandalurile de la Serviciul regim permise și înmatriculări Argeş

Serviciul regim permise și înmatriculări Argeş a fost zguduit, de ceva timp, de mai multe scandaluri, cele mai multe dintre ele fiind legate de numele unui examinator auto, iar Cornel Matei trebuie să gestioneze și să facă față situației create, notează Ziarul Obiectiv.

„Este vorba despre agentul Liviu Dună, implicat, recent, într-un nou scandal la Pitești, unde, un tânăr l-a acuzat și reclamat de faptul că nu l-a lăsat să susțină proba de traseu.

Un incident similar a avut loc luna trecută și la Curtea de Argeș, acuzat fiind și de această dată tot examinatorul Dună. Scandalurile au fost urmate de mai multe plângeri penale, una dintre ele ajungând la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș”, mai arată publicația.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS