23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Cîţu: Siguranța copiilor este prioritatea zero

(VIDEO) Cîţu: Siguranța copiilor este prioritatea zero

-

Premierul Florin Cîțu a declarat în videoconferinșa cu prefecții că nu vrea ca sezonul rece să ne mai ia pe nepregătite.

„Firmele care asigură deszăpezirea, pentru că știți foarte bine au mai fost cazuri în care existau contracte, dar firmele respective nu erau pregătite și vreau reacție rapidă înainte ca lucrurile să se întâmple nu după aceea. Poate anul acesta nu ne mai ia pe nepregătite sezonul rece. Știm că începe școala, știm că clar că vine sezonul rece și nu ar mai trebui să ne ia pe nepregătite sezonul rece”, le transmis premierul prefecților.

Premierul României, Florin Cîțu, le cere autorităților să se pregătească pentru începerea anului școlar. Șeful Guvernului vrea ca elevii să învețe în condiții bune, iar anul școlar să se desfășoare cu prezență fizică.

„E clar că avem nevoie de o verificare a clădirilor școlilor. Vreau să eliminăm din start unde sunt probleme în școli. Aș vrea să eliminăm pe cât posibil acele discuții de la începutul anului școlar. Suntem încă în pandemie. Eu am spus că vrea să începem școala în prezență fizică și să rămânem așa.

Prioritatea zero: siguranța copiilor și în condiții de pandemie să rămână anul școlar”, a spus premierul Florin Cîțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod portocaliu de furtuni puternice în Oltenia

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS