24.6 C
Craiova
marți, 9 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateTânăr de 18 ani fără permis de conducere, prins conducând cu 138 km/h

Tânăr de 18 ani fără permis de conducere, prins conducând cu 138 km/h

Un şofer depistat de aparatul radar conducând cu 138 km/h în oraşul Năvodari a fost urmărit doi kilometri de poliţişti până au reuşit să-l blocheze în zona unei staţii de alimentare cu carburant. Poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani nu avea permis de conducere, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în data de 23 august, în jurul orei 17.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Judeţean 226, dinspre comuna Corbu către oraşul Năvodari, fiind înregistrat, de aparatul radar, cu viteza de 138 km/h, în oraşul Năvodari.

“Poliţiştii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, moment în care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii l-au urmărit, folosind semnalele acustice şi luminoase pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

La un moment dat, tânărul a virat către stânga, în spatele unei staţii de alimentare cu carburant, cu intenţia de a fugi.

Poliţiştii au blocat ieşirea tânărului din vehicul, cu autospeciala, acesta fiind încătuşat şi condus la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri”, a transmis IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS