17.9 C
Craiova
marți, 21 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateMama gemenilor care au căzut de a etajul 10, urmărită penal pentru ucidere din culpă

Mama gemenilor care au căzut de a etajul 10, urmărită penal pentru ucidere din culpă

Mama celor doi copii care au murit, la vârsta de 2 ani şi 2 luni, după ce au căzut de la etajul 10, pe fereastra apartamentului în care locuiau, este urmărită penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Femeia i-a lăsat nesupravegheaţi pe copii, iar aceştia s-au urcat pe un corp de mobilier şi au căzut pe fereastră, informează News.ro.

„La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză.

Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

Există date conform cărora, în timp ce copiii cădeau de la etaj, mama lor se afla în altă cameră şi era live, pe Facebook, împreună cu fiul său cel mare, în vârstă cinci ani. Ea asculta manele şi fuma.

De altfel, pe înregistrarea care a rămas pe reţeaua socială se aude sirena unei ambulanţe, iar transmisia se întrerupe brusc, atunci când cineva bate insistent la uşa femeii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS