10.4 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentAdolescent pus sub control judiciar după ce a bătut-o pe fosta prietenă şi pe mama ei

Adolescent pus sub control judiciar după ce a bătut-o pe fosta prietenă şi pe mama ei

Un adolescent, de 17 ani, din judeţul Argeş, a fost pus sub control judiciar, joi, după ce a fost reclamat că le-a agresat pe fosta sa prietenă şi pe mama ei, în timp ce mergeau pe stradă. Băiatul era supărat că prietena sa îl părăsise, a urmărit-o şi a luat-o la palme, iar când mama ei a intervenit, a agresat-o şi pe aceasta, scrie News.ro.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe o stradă din municipiul Piteşti, iar poliţiştii au primit plângere cu privite la această faptă în cursul zilei de miercuri. 

Tânăra agresată este fosta sa prietenă şi are 16 ani.

Surse judiciare au declarat că fata îl părăsise şi, nemulţumit, băiatul a urmărit-o pe stradă, s-a luat la ceartă cu aceasta şi a început să o pălmuiască. Atunci când mama fetei, care mergea cu câţiva paşi înainte acesteia, a intervenit, adolescentul a agresat-o şi pe ea. 

Întreaga scenă a avut loc în faţa mai multor martori, care au şi fost audiaţi de către poliţiştii Secţiei Găvana. 

”În seara zilei de 4 august a.c., după administrarea probatoriului, minorul în cauză, de 17 ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu interdicţia de a se apropia şi de a lua legătura cu persoanele vătămate”, a transmis, joi după-amiază, IPJ Argeş.  

Adolescentul este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat decedat după ce a fost lovit de un...

Un bărbat de 70 de ani a decedat, joi...

ȘTIRI GdS