8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi hoți români din Italia, prinși după un an de la spargerea la care și-au uitat telefonul

Doi hoți români din Italia, prinși după un an de la spargerea la care și-au uitat telefonul

Doi români, de 25 și 35 de ani, au ajuns după gratii, în Italia, după ce ar fi comis mai multe spargeri. Unul dintre ei și-a uitat telefonul mobil într-una dintre case, iar asta le-a ușurat carabinierilor munca, informează DCnews.

Cei doi au reușit să fugă cu bunuri în valoare de mii de euro, nedetectați de vecini sau de poliție. Ba mai mult, la o spargere, în casă se afla și proprietarul. La ora respectivă însă, acesta dormea.

Dați în urmărire la nivel național

Planul lor a fost distrus când unul dintre români și-a uitat telefonul mobil la locul faptei. Asta le-a ușurat foarte mult munca anchetatorilor, care au reușit să afle identitatea hoților într-un timp scurt.

Tribunalul din Terni a emis un mandat de arestare pe numele celor doi bărbați români, iar carabinierii i-au dat în urmărire la nivel național.

Găsiți după un an, pe plaja din Rimini

Vinerea trecută, la mai bine de un an de la furturile cu pricina, cei doi români au fost opriți pentru un control de rutină, pe plaja din Rimini. Carabinierii au descoperit astfel că ei erau căutați pentru furturile din provincia Terni, scrie La Nazione.

Românii urmează să fie judecați pentru furt agravat și riscă să petreacă după gratii între doi și șase ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS