19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Schimbă PET-ul cu Biletul”, la Craiova

„Schimbă PET-ul cu Biletul”, la Craiova

Campania „Schimbă PET-ul cu biletul”, o iniţiativă prin care locuitorii din Craiova pot circula cu mijloacele de transport în comun plătind la schimb cu deşeuri.

Potrivit unui comunicat Act for Tomorrow și Kaufland România, cei dornici să participe vor oferi 5 deşeuri (PET, sticlă sau doze de aluminiu) la schimb pentru două călătorii gratuite cu autobuzul, în ziua de vineri, 30 iulie 2021, în contextul programului Vinerea Verde, lansat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Toate magazinele Kaufland din Craiova dispun de infrastructuri de reciclare de tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

În plus, în cadrul campaniei „Consumul excesiv de ambalaje dăunează grav comunității”, Kaufland recompensează toți consumatorii care vor adopta un comportament ecologic.

Astfel că, la fiecare 5 ambalaje reciclate la automatele de reciclare, consumatorii primesc cupoane de 20% reducere, pentru o anumită categorie de produse ce se actualizează lunar cu sprijinul furnizorilor. Dacă până la finalul lunii iulie cupoanele pot fi folosite pentru un produs la alegere din gama de înghetață Häagen Dasz 95 ml sau din gama produselor cosmetice Barnängen, de la 1 august, reducerea de 20% poate fi aplicată pentru toată categoria de articole CIF Perfect Finish 435 ml.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS