5.3 C
Craiova
luni, 17 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateOana Mizil l-a părăsit pe Marian Vanghelie și a cerut ordin de restricție, după ce a bătut-o

Oana Mizil l-a părăsit pe Marian Vanghelie și a cerut ordin de restricție, după ce a bătut-o

Fostul deputat PSD Oana Mizil a fost transportată la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce ar fi fost agresată de către concubinul ei, fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, transmite Agerpres.

Potrivit surselor, Oana Mizil a părăsit spitalul, dar şi domiciliul conjugal, iar împotriva lui Vanghelie a fost emis un ordin de restricţie pe o perioadă de cinci zile.

Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, în acest caz sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02.08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112 de către un spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său. Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi rezultând existenţa riscului iminent, au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva concubinului persoanei vătămate”, se arată în comunicatul poliţiei.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai multă vreme, cei doi având o fetiţă de 6 ani. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie găsită moartă într-o casă din Târgu Jiu

O femeie a fost găsită moartă luni seară într-o...

ȘTIRI GdS