23.3 C
Craiova
vineri, 17 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateCulmea aerului condiţionat, în Gara de Nord. Cum au fost instalate

Culmea aerului condiţionat, în Gara de Nord. Cum au fost instalate

Culmea aerului condiţionat, în Gara de Nord. Călătorii care ajung la Gara de Nord se plâng de modul în care au fost montate aparatele de aer condiționat. Aceștia au acuzat faptul că sunt nevoiți să suporte valul de căldură. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată că aparatele din holul caselor de bilete au fost montate cu partea exterioară la interior.

Într-un comunicat de presă, Sucursala CF București a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să remedieze problema.

„Referitor la modul de amplasare a aparatelor de aer condiționat, în holul caselor de bilete; din Gara de Nord; facem următoarea precizare:

Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii; intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.

Personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiţionat

Menționăm faptul că, personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiționat. Acestea urmează să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional. Repoziționarea este fpcută de firma responsabilă, fără costuri suplimentare.

Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut. Din surse proprii ale SRCF București,pentru asigurărarea unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete.

Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă  în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul de presă al Sucursalei Regionalae CF București.

Citeşte şi Guvernul german a aprobat un pachet de ajutor de urgenţă pentru victimele inundaţiilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum putem să evităm bolile cardiovasculare?

Cea mai importantă metodă de prevenţie a bolilor cardiovasculare...

ȘTIRI GdS