22.3 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Computere de 1,26 milioane de dolari care minau criptomonede, distruse de Poliția din Malaezia

(VIDEO) Computere de 1,26 milioane de dolari care minau criptomonede, distruse de Poliția din Malaezia

-

Poliția din Malaezia a folosit un compactor ca să distrugă 1.069 de computere care erau folosite pentru minat Bitcoin, confiscate în urma unor raiduri, informează Business Insider, care citează presa locală.

Un clip video publicat de site-ul de știri Dayak Daily arată cum utilajul calcă computerele așezate pe jos în parcarea sediului poliției din orașul Miri.

Poliția a confiscat echipamentele în timpul a șase raiduri

Poliția a confiscat echipamentele în timpul a șase raiduri făcute în intervalul februarie-aprilie, au declarat autoritățile malaeziene pentru CNBC.

Minerii de criptomonede ar fi furat curent electric în valoare de 2 milioane de dolari

Minerii de criptomonede ar fi furat curent electric în valoare de 2 milioane de dolari de la furnizorul local Sarawak Energy pentru a alimenta fermele de minat, a declarat Hakemal Hawari, comisar adjunct de poliție, pentru CNBC.

Potrivit poliției, valoarea echipamentelor distruse era de 1,26 milioane de dolari.

Șase persoane au fost arestate sub suspiciune de furt de curent electric de la Sarawak Energy, a declarat șeful poliției Hakemal Hawari pentru publicația malaeziană The Star. Arestații au fost amendați cu câte 2.000 de dolari și condamnați la opt luni de închisoare.

Furtul de electricitate de către operatorii fermelor de minat criptomonede este o practică des întâlnită la nivel mondial

Furtul de electricitate de către operatorii fermelor de minat criptomonede este o practică des întâlnită la nivel mondial. Poliția ucraineană a confiscat recent aproximativ 9.000 de console de jocuri și computere găsite într-o fermă de criptomonede care fura lunar curent electric în valoare de 259.000 de dolari.

Trei locuințe au ars recent din cauza legăturilor improvizate la rețeaua de curent electric

Poliția malaeziană a anunțat că trei locuințe au ars recent din cauza legăturilor improvizate la rețeaua de curent electric realizat de minerii de criptomonede, iar valoarea curentului electric furat anul trecut de mineri se ridică la 21,3 milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:00

(VIDEO) Urmărire ca-n filme a unui minor care conducea...

O urmărire ca-n filme a avut loc, ieri, pe...

ȘTIRI GdS