9.4 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateColoane de mașini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral

Coloane de mașini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral

Coloane de mașini pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunță că sâmbătă dimineață pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt crescute pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, Poliția le recomandă șoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, cei care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Vineri, tot pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Constanța a avut loc un accident în lanț, în care au fost implicate 55 de autoturisme și 155 de persoane. Carambolul a avut loc în patru zone de pe autostradă, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, în condiții de ceață densă. În urma accidentului 16 persoane au fost duse la spital, iar alte opt au primit asistență medicală la faţa locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / „U“ Craiova – CFR Cluj, scor...

Universitatea Craiova s-a impus în 16-imile de finală în...

ȘTIRI GdS