3.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Topoare, bâte şi săbii găsite în locuinţele unor bărbaţi din Craiova, în urma unor percheziții

(VIDEO) Topoare, bâte şi săbii găsite în locuinţele unor bărbaţi din Craiova, în urma unor percheziții

-

Topoare, bâte şi săbii au fost găsite de poliţiştii din Dolj, astăzi, în urma unor percheziţii domiciliare desfăşurate la locuinţele unor bărbaţi din Craiova.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la imobilele a doi bărbaţi, ambii de 38 de ani, din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ce doi au amenințat cu acte de violenţă o femeie de 38 de ani

Din cercetările desfăşurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au stabilit faptul că în ziua de 6 iulie, cei în cauză, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi ameninţat cu acte de violenţă o femeie de 38 de ani, din Craiova, în timp ce aceasta se afla în curtea locuinţei sale, din localitate.

În urma percheziţiilor efectuate au fost găsite mai multe obiecte contondente care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Secțiile 1-5, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi jandarmi din cadrul G.J.M.B. Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Moderna va produce o doză de rapel special ...

Moderna a anunţat vineri că intenţionează să producă o...

ȘTIRI GdS