22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(Galerie foto/video) Incendiu urmat de explozie în Vâlcea! O dubiță a fost făcută scrum

(Galerie foto/video) Incendiu urmat de explozie în Vâlcea! O dubiță a fost făcută scrum

-

Un incendiu urmat de o explozie puternică a avut loc în această dimineață într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. O dubiță, încărcată cu butelii de oxigen, a fost făcută scrum. Două persoane au fost transportate la spital.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Vâlcea, la fața locului au ajuns pompierii militari care au localizat incendiul și intervin pentru stingere.

La spital au fost transportate două victime preluate de SAJ, iar echipajul SMURD asigură ajutor medical unei persoane care a suferit un atac de panică.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Vâlcea, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând din primele verificări că, o dubiță încărcată cu butelii de oxigen ar fi explodat, accidental.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de pompieri din cadrul ISU Valcea, jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea și echipaje ale ambulanței, care au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane, fiind ulterior transportate la spital.

În prezent, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, prevăzută de art 255, alin. 1 si 2 din Codul penal, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Modernizarea drumului județean Segarcea – Valea Stanciului, finalizată

S-a finalizat modernizarea a încă unui tronson de drum...

ȘTIRI GdS