14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Jaf cu tupeu, în plină zi, la un magazin de lux. Hoții plecă în fugă cu brațele pline

(VIDEO) Jaf cu tupeu, în plină zi, la un magazin de lux. Hoții plecă în fugă cu brațele pline

-

Poliția din San Francisco a anunțat luni noaptea că investighează un jaf temerar ce a avut loc la un magazin de lux din centrul orașului, relatează Fox News.

KTVU a relatat că incidentul a avut loc în apropierea orei de închidere a magazinului Neiman Marcus și că hoții au spart vitrinele din care au sustras bunurile de lux înainte să fugă de la fața locului.

O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil.

Suspecții pot fi văzuți alergând din magazin cu o parte a bunurilor furate și urcându-se apoi în mașini pregătite pentru a fugi.

Luna trecută pe platformele social media s-a viralizat o înregistrare video cu un bărbat ce a umplut un sac de gunoi cu produse dintr-o farmacie Walgreens din San Francisco fără a fi oprit, acesta fugind apoi de la fața locului cu bicicleta.

The San Francisco Chronicle a scris la momentul respectiv că lanțul Walgreens a închis 17 farmacii din oraș în ultimii 5 ani.

Un vicepreședinte regional al companiei a declarat că aceasta cheltuie de 35 de ori mai mulți bani pe paznici în San Francisco decât în alte orașe americane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS