24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCetăţeni polonezi, cercetaţi penal pentru că au făcut sex pe plajă la Constanţa

Cetăţeni polonezi, cercetaţi penal pentru că au făcut sex pe plajă la Constanţa

O femeie şi un bărbat, cetăţeni polonezi, sunt cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce, marţi, au fost reclamaţi prin numărul de urgenţe 112 că fac sex pe o plajă din municipiul Constanţa, în văzul persoanelor aflate în zonă, relatează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat şi o femeie, care se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mişcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, şi un bărbat, de 33 de ani, cetăţeni polonezi, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, se mai spune într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, marţi seara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS