22.6 C
Craiova
miercuri, 4 octombrie, 2023
Știri de ultima orăActualitate(GALERIE FOTO) Vântul a dat peste cap circulația feroviară. Zeci de arbori s-au prăbușit pe firul de contact

(GALERIE FOTO) Vântul a dat peste cap circulația feroviară. Zeci de arbori s-au prăbușit pe firul de contact

Vântul a dat peste cap circulația feroviară din România. CFR SA informeaza că circulația feroviară se desfășoară la aceasta oră în condiții speciale pe anumite intervale de statii de pe raza Regionei CF Brasov, unde se intervine pentru remedierea deranjamentelor integistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact.

„Menționăm faptul ca în cursul nopții, pe raza regionalelor Timișoara, Iași, Brașov și Craiova, din cauza rafalelor puternice de vânt zeci de arbori s-au prabușit pe firul de contact, provocând deranjamente grave la sistemul de alimentare cu energie electrică. Personalul feroviar a intervenit încă din cursul nopții pentru remedierea deranjentelor, interval orar în care mai multe trenuri au fost oprite temporar, în stațiile de pe traseu, până la finalizarea intervențiilor“, a anunțat CFR SA.

Circulația feroviară, afectată

De asemenea, menționăm faptul că la această oră, pe relația Rastolita-Deda Bistra se circulă în continuare cu tracțiune diesel, până la finalizarea intervențiilor cu drezina pantograf.

CFR SA s-a mobilizat în dispozitiv complet de noaptea trecută pentru a remedia avariile provocate de furtuni, a mai anunțat compania.

În cursul nopții, echipele CFR SA au intervenit în continuu pe raza regionalelor Timișoara, Brașov și Craiova, pentru remedierea situației. „Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfort și îi asigurăm că depunem toate eforturile ca situația să revină la normal cât de repede posibil. Echipajele de intervenție ale CFR SA sunt mobiliziate în dispozitiv complet pe parcursul acestui final de săptămână având în vedere și avertizarea cod portocaliu de furtuni emisă de ANM“, este mesajul CFR SA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS