5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer fără permis, reţinut după ce a fugit de poliţişti

Şofer fără permis, reţinut după ce a fugit de poliţişti

Un şofer fără permis care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar după ce a fost urmărit şi prins a refuzat recoltarea de probe biologice, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat, vineri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în noaptea de joi spre vineri, agenţii Secţiei 8 Poliţie Rurală Bălţeşti, în timp ce acţionau pe DJ 231M – Gornet către DN 1A – Măgurele, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autovehicul, care însă nu s-a conformat.

„În continuare, s-a procedat la urmărirea acestuia, aproximativ 800 metri, conducătorul oprind în afara părţii carosabile, ulterior fugind spre câmp. Bărbatul a fost prins de poliţişti, iar din verificări s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Prahova.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS