7.3 C
Craiova
vineri, 1 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElon Musk și-a vândut proprietățile și locuiește acum într-o casă modulară

Elon Musk și-a vândut proprietățile și locuiește acum într-o casă modulară

În ultimul an, CEO-ul Tesla și SpaceX a vândut sau a scos la vânzare toate proprietățile imobiliare în valoare de 114 milioane de dolari, iar acum locuiește în Texas într-o casă mică, în valoare de 50.000 de dolari.

Casa se află în incinta companiei sale de explorare spațială SpaceX și a fost transportată acolo cu un camion, potrivit Yahoo News.

Locuința modulară are puțin peste 100 de metri pătrați, iar Musk a declarat-o ca fiind domiciliul stabil.

Pe site-ul companiei care produce aceste locuințe modulare, standard, sunt mai multe imagini cu acestea:

De altfel, Elon Musk a confirmat și printr-un mesaj postat pe Twitter situația sa locativă. „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, i-a răspuns Musk unui utilizator care îi aprecia stilul de viață modest.

În același mesaj a mai precizat că deține o singură casă în zona Bay Area, pe care o folosește pentru evenimente, dar pe care ar fi dispus să o vândă unei familii numeroase, ca să fie folosită.

Casa modulară în care locuiește Musk este produsă de o companie numită Boxabl, Musk optând pentru modelul mini – Casita. Modelul se vinde 49.500 de dolari sau se închiriază cu 250 de dolari pe lună. Musk crede că aceste locuințe au potențial pentru rezolvarea crizei imobiliare.

Casele pot fi construite în mai puțin de o zi.

Fondatorul companiei, Galiano Tirmani, a declarat într-un interviu recent: „Misiunea principală a Boxabl este rezolvarea crizei locuințelor la prețuri accesibile. Locuințele accesibile nu mai există… oamenii își cheltuiesc 50% sau mai mult din venitul lor lunar pe chirie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS