12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScafandrii au reluat căutarea celor două fetiţe căzute în Dunăre, la Isaccea

Scafandrii au reluat căutarea celor două fetiţe căzute în Dunăre, la Isaccea

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, sprijiniţi de colegii din judeţul Brăila, au reluat, marţi dimineaţă, misiunea de căutare în Dunăre a celor două minore din oraşul Isaccea care au dispărut luni, în apele fluviului, informează Agerpres.

Cele două fete, cu vârste de 11 şi 12 ani, se plimbau pe malul Dunării, atunci când cea mai mică dintre ele ar fi alunecat şi ar fi căzut în apă, iar cealaltă ar fi intrat după ea să o scoată la mal.

Misiunea de căutare a celor două fete a început în jurul orei 16.10, după ce o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar scafandrii ISU Brăila au venit luni seara în sprijinul colegilor din judeţul Tulcea. Misiunea de căutare a fost suspendată după lăsarea întunericului.

Potrivit ISU Delta, pentru căutarea celor două fete ISU Delta a alocat opt subofiţeri, dintre care doi scafandri, o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, iar ISU Brăila a repartizat pentru această misiune trei subofiţeri scafandri, cu o autospecială de transport scafandri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS