38.3 C
Craiova
sâmbătă, 31 iulie, 2021
Știri de ultima orăActualitateVIDEO. Șofer atacat cu o crosă de golf în București

VIDEO. Șofer atacat cu o crosă de golf în București

Un conflict în traficul din București a fost făcut public de sindicatul Europol pe Facebook. O filmare surprinde cum un bărbat lovește geamul unei mașini cu o crosă de golf. Acesta este „ajutat” și de o femeie care iese din mașina care a blocat celălalt șofer.

Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

Posted by Sindicatul Europol on Monday, June 21, 2021

„Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București”, scriu cei de la Europol, prezentând sarcastic filmul evenimentelor:

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”.

Imaginile video au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori, precizează Europol.

”Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale se văd tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, încheie mesajul Sindicatul Europol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grecia, afectată în continuare de temperaturi record

Valul de căldură care afectează Grecia va fi deosebit...

ȘTIRI GdS