10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea din Craiova vrea să afle percepția locuitorilor asupra centrului vechi al oraşului

Universitatea din Craiova vrea să afle percepția locuitorilor asupra centrului vechi al oraşului

Departamentul de Geografie al Universității din Craiova desfășoară o cercetare cu privire la percepția locuitorilor despre importanța centrului vechi al orașului Craiova. A iniţiat astfel un chestionar online cu mai multe întrebări. Cei care participă trebuie să aibă minimum 18 ani.

„Ne interesează părerea dumneavoastră privind centrul vechi și modul în care utilizați acest spațiu. Răspunzând la acest chestionar, certificați că aveți peste 18 ani și că sunteți de acord ca răspunsurile să fie utilizate în cadrul acestei cercetări. Chestionarul este anonim și nu solicită date personale. Completarea chestionarului durează între 3 și 5 minute”, scriu reprezentanţii departamentului de Geografie.

Întrebările sunt axate pe locurile pe care pun accent craiovenii pentru petrecerea timpului liber cu prietenii şi familia, variantele date fiind parcurile, mall-ul, centrul comercial, instituţie de cultură, terasele din centrul vechi sau alte variante.

Ce întrebări conțin chestionarul

Apoi sunt întrebări pe tema centrului vechi al oraşului cum ar fi: care consideraţi că sunt principalele avantaje, ce spaţii folosiţi preponderent, cât de frecvent vizitaţi centrul vechi, cât timp petreceţi în centrul vechi, în general, considerați că centrul vechi al orașului are o influență pozitivă sau negativă asupra vieții dumneavoastră, care considerați că sunt principalele probleme întâlnite în centrul vechi al orașului, ce s-a schimbat în centrul vechi în urma lucrărilor de reabilitare, care considerați că sunt cele mai benefice, ce s-a schimbat în centrul vechi în urma lucrărilor de reabilitare.

De asemenea, sunt întrebări legate şi de mutarea în alt oraş. Intervievaţii trebuie să menţioneze şi de cât timp locuiesc în oraş dar şi ce venit şi ce studii au.

Chestionarul se află aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS